ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

PHIL CAMPBELL (ex-MOTÖRHEAD) AND THE BASTARD SONS: “Big Mouth” (νέο lyric video)

Phil Campbell and the Bastard Sons θα ονομάζονται από ΄δω και πέρα οι Phil Campbell’s All Star Band του Ουαλού κιθαρίστα των θεόρατων Motörhead που συνοδεύεται σε αυτό το μουσικό του βήμα από τους γιους του Todd, Dane και Tyla και τον τραγουδιστή Neil Starr.

Στις 18 Νοεμβρίου μέσω της Motörhead Music θα κυκλοφορήσουν ένα ομώνυμο EP με 5 κομμάτια, και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του κομματιού “Big Mouth” ως πρώτο δείγμα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα προσωπικά Stompbox Studios της μπάντας στην Ουαλία με παραγωγό τον Todd Campbell. Τη μίξη ανέλαβε ο Cameron Webb, επί σειρά ετών παραγωγός των Motörhead. Τα τραγούδια θα κινούνται σε ευθείς rock ‘n’ roll ήχους που έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένα αγαπά ο Phil Campbell μετά από 30 και πλέον χρόνια στους Motörhead δίπλα στον Chief Commander Lemmy Kilmister.

Track listing:

01. Big Mouth
02. Spiders
03. Take Aim
04. No Turning Back
05. Life In Space
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου