ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Συγκρούστηκε με φορτηγό το αεροσκάφος των Iron Maiden

Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Το ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο της Χιλής. Εκτεταμένες οι ζημιές στο αεροσκάφος.


Δύο εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο της Χιλής τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν το αεροσκάφος των Iron Maiden προσέκρουσε σε φορτηγό ρυμούλκησης. Εκτός από τον τραυματισμό των δύο ανδρών, δύο μηχανές του Boeing 747-400 έχουν ολοκληρωτικά καταστραφεί.
Το ατύχημα συνέβη όταν ο σύνδεσμος, που ένωνε το αεροπλάνο με το φορτηγό, έσπασε, οδηγώντας τα δύο οχήματα σε σφοδρή σύγκρουση, στον τερματικό του αεροδρομίου Σαντιάγκο.
Ο front man των Iron Maiden, Bruce Dickinson, πιλοτάρει συχνά το συγκεκριμένο αεροσκάφος που έχει ονομασθεί από το συγκρότημα «Ed Force One».
Στη επίσημη ιστοσελίδα των Iron Maiden υπάρχει σχετικά ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: Το Ed Force One ήταν συνδεδεμένο με ένα φορτηγό ρυμούλκησης που το οδηγούσε για ανεφοδιασμό πριν την πτήση από τις Άνδεις στην Κόρντοβα για το επόμενο σόου. Κατά τη μεταφορά ο σύνδεσμος έφυγε, με αποτέλεσμα να στρίψει το αεροπλάνο και να προσκρούσει στο ρυμουλκό. Το σύστημα προσγείωσης έχει υποστεί βλάβη, όπως και δύο από τις μηχανές του αεροσκάφους, ενώ έχουν τραυματιστεί δύο φροντιστές, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο».
Iron Maiden - Αεροσκάφος - Ατύχημα

Χριστόφας στο Μπαράκι της Διδότου !

Τετάρτη, 16 Μαρτίουστις 10 μ.μ.
Την επόμενη εβδομάδα · 8 – 13° Σποραδική συννεφιά


Το Μπαρακι Της Διδότου
ΔΙΔΟΤΟΥ 3 ΚΟΛΩΝΑΚΙ, Αθήνα


FACEBOOK

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Επιδοτούνται 100 % έως 60,000 ευρώ : Υπηρεσίες : τραγουδιστή, χορευτή, θίασου τσίρκου, μουσικού συγκροτήματος, καλλιτεχνών του θεάματος, καλλιτέχνη παρουσιαστή, κ.α ΕΣΠΑ 2016

Επιδοτούνται οι προτάσεις ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΔΡΑΣΕΙΣ   στο σχέδιο <Νεοφυής Επιχειρηματικότητα> απο 15.000€ έως 60.000€ με επιδότηση 100 %.για δημιουργία πολύ μικρών και
μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια και στην ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία βιώσιμων νέων θέσεων απασχόλησης Με το πρόγραμμα ενισχύονται: (α) άνεργοι και (β) φυσικά πρόσωπα που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα ή και συνεργασίες/ενώσεις αυτών, προκειμένου να ιδρύσουν νέα επιχείρηση.

 • Υπηρεσίες καλλιτεχνών του θεάματος
 • Υπηρεσίες διευθυντή ορχήστραςΥπηρεσίες εκτελεστή μουσικών έργωνΥπηρεσίες ηθοποιού
  Υπηρεσίες καλλιτέχνη κέντρων διασκέδασης
  Υπηρεσίες καλλιτέχνη μίμου
  Υπηρεσίες καλλιτέχνη παρουσιαστή
  Υπηρεσίες τραγουδιστή
  Υπηρεσίες χορευτή
  Υπηρεσίες άλλου καλλιτέχνη του θεάματος
  Υπηρεσίες θεατρικού θίασου
  Υπηρεσίες θίασου τσίρκου
  Υπηρεσίες μουσικής ορχήστρας
  Υπηρεσίες μουσικού συγκροτήματος
  Υπηρεσίες χορωδίας
  Υπηρεσίες μπαλέτου
  Υπηρεσίες άλλης καλλιτεχνικής ομάδας