ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

BRUCE DICKINSON σε οπαδό: Φωτογραφίζεις το πέος μου;Τί κάνεις όλη την ώρα με το κινητό;!

Συνέβη στο Σικάγο πριν 2 μέρες.
Ο Bruce λίγο πριν τη γνωστή του πια ομιλία - εισαγωγή για το τραγούδι “Book Of Souls”, περί του πως οι αυτοκρατορίες χτίζονται και στο τέλος καταρρέουν, έδειξε λίγο ενοχλημένος από έναν οπαδό ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει στιγμή να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο... Δείχνοντάς τον με το δάχτυλό του, του είπε:
 "Τι γράφεις σε αυτό το πράμα; Τι γράφεις; Είναι για τη γκόμενα σου ή τη γυναίκα σου; Μήπως τραβάς φωτογραφίες το πέος μου ή κάτι τέτοιο; Νομίζω δεν υπάρχει κάτι αστείο σε αυτό. Τι στο διάολο κάνεις; Γιατί μπαίνεις στον κόπο να έρθεις σε μία συναυλία και να γράφεις ένα γαμημένο tweet ή οτιδήποτε στο διάολο άλλο κάνεις;"
Συνέχισε λέγοντας: “Τι να πεις, είναι μια ελεύθερη χώρα ξέρεις...”
 Μετά ψέλλισε μερικές ακόμα κουβέντες συνοδευόμενες από κάποια γέλια. O Adrian Smith ο οποίος στεκόταν εκείνη τη στιγμή πίσω του, έδειξε να απολαμβάνει το όλο σκηνικό και γελούσε όση ώρα ο Bruce “έψελνε” τον οπαδό.
Μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν εδώ:

http://rockoverdose.gr/archives/153103

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Γιώργος Χριστόφας live στο Ηράκλειο Κρήτης


Route 66 Rock Bar Heraklion
Chandakos 28, 71202 Ηράκλειο Κρήτης