ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

«Ζω.Ε.Σ & Νταουσανάκης Στέργιος: Όλοι μαζί μια φωνή για τα αδέσποτα!»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ζω.Ε.Σ & Νταουσανάκης Στέργιος: Όλοι μαζί μια φωνή για τα αδέσποτα!»

Τους έχουμε δει όλοι μας…. Κυκλοφορούν παντού : στους δρόμους, τα πάρκα, τις πλατείες, έξω από μαγαζιά ζητιανεύοντας λίγο φαγητό. Είναι οι άστεγοι τετράποδοι που προσπαθούν να βρούνε κ αυτοί μια θέση στο τσιμέντο της πόλης, σε κάποια γωνιά πεζοδρομίου ή σε κάποιο υπόστεγο. Ποιος τους άφησε λοιπόν να περιφέρονται; Και ποιος δεν έκανε κάτι για αυτούς;

Μη σπαταλώντας χρόνο για απαντήσεις, αποφασίσαμε να δράσουμε!!! Μετά από πολλές μεμονωμένες και ατομικές προσπάθειες, ήρθε η ώρα να κάνουμε βήματα για μια πιο συλλογική προσπάθεια.
Γι’ αυτό ως Ζω.Ε.Σ (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων & Οργανισμών), με «όπλο» την τεράστια ψυχική δύναμη της Διώνης που έφτασε στο θάνατο από ανθρώπινα χέρια, πάλεψε όμως, νίκησε και χάρη της δημιουργήθηκαν οι Ζω.Ε.Σ, με όλους τους εθελοντές μας μαζί και κυρίως με συνεργάτες όπως ο Στέργιος Νταουσανάκης που αποφάσισε να πορευτεί μαζί μας και να αρχίσει μια σειρά συναυλιών δίνοντας από τη μεγάλη του αγάπη και ευαισθησία μέρος των εσόδων του στα ζώα, στις 14 Μάη έχουμε μια μεγάλη γιορτή!

Μεγάλο μας όραμα να σας δούμε όλους εκεί! Ενωμένους και αγαπημένους! Σωματεία, ομάδες, ιδιώτες! Όλους εκείνους που κάθε λεπτό της μέρας αγωνιούμε για όσους υποφέρουν! Όσοι περισσότεροι αυτή τη νύχτα είμαστε τόσα περισσότερα ζώα θα ευτυχήσουν! Και αυτό από μόνο του δε μας επιτρέπει τη νύχτα στις 14 Μάη να είμαστε οπουδήποτε αλλού πέρα από την Αρχιτεκτονική στο Γκάζι στις 23:00!

Για όσα ζώα έφυγαν άδικα από την ανθρώπινη αναλγησία και ανευθυνότητα και για όσα έμειναν πίσω, σώθηκαν και τα κοιτάμε στα μάτια με την υπόσχεση πως όλα τα άσχημα κάπου εδώ τελειώνουν!

Για όλους εκείνους που απλώνουν το χέρι σε όσους παλεύουν και πονάνε. Γιατί η αγάπη δε γνωρίζει σίγουρα όρια. Και δεν έχει σίγουρα σύνορα. Προχωράς με ορμή πάνω τους, κοιτάς ψηλά, τα σπας και βγαίνεις σε έναν τόπο γεμάτο χρώματα που δημιούργησες εσύ! Γιατί ο κόσμος αλλάζει με φωνές που γίνονται κραυγές για αγάπη. Με μουσικές, με χαρές και με γιορτές!!!

14 Μάη! Στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι! Στις 23:00!

Η μέρα που ο Στέργιος Νταουσανάκης με μια δυνατή παρέα μουσικών και πάνω από όλα φίλων του, τους: Kάρολο Χαλικιά (πλήκτρα), Θανάση Γιαννίτσα (μπάσο), Δημήτρη Παμπουλάκη (τύμπανα), Μιχάλη Χασούρη (τρομπέτα), Φίλιππο Τρέζο (ηλ.κιθάρα) και στον ήχο τον Aντρέα Κόκκινο, αποφάσισε να ενώσει μαζί μας τη μοναδικά μελωδική φωνή του. Με τους στίχους και τις μουσικές του. Με τη δύναμη του! Και την ανεξάντλητη αγάπη του για τα ζώα!!!

Γιατί ο κόσμος θα ομορφαίνει, όσο υπάρχουν άνθρωποι που με τις μουσικές τους βάλθηκαν να ξεσηκωθούν και θέλησαν να αγωνιστούν μαζί μας για να γκρεμίσουμε από κοινού συθέμελα ό, τι παλιό, ό,τι σάπιο, ό,τι επικίνδυνο και αναχρονιστικό. Και για να χτίσουμε από την αρχή νέους δρόμους. Αφήνοντας στην άκρη αλυσίδες, κυνηγώντας μεγάλα όνειρα και βρίσκοντας λιμάνια απάνεμα για όλα τα παιδιά και για όλα τα ζώα του κόσμου. Για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που όλοι μας παλεύουμε. Στη ζωή και στην αγάπη!

Αυτό ήταν λοιπόν! Έρχεται η νύχτα που ο κόσμος αλλάζει....Με την πρώτη συναυλία που διοργανώνουμε ως Ζω.Ε.Σ με ένα μεγάλο κοινό στόχο. Να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που μας ανήκουν. Τα αυτονόητα. Που για πολλούς είναι καθημερινά ζητούμενα. Έχουμε φωνή, έχουμε δύναμη, έχουμε επιλογή. Τα ζώα όμως δεν έχουν. Εμείς είμαστε ο κόσμος τους όλος!

Είσοδος : 12 ευρώ με ποτό εκ των οποίων τα 2 ευρώ δίνονται στον παγκόσμιο Οργανισμό «Penny Marathon» για φροντίδα, στήριξη, περίθαλψη και υγειονομική κάλυψη περιστατικών σε όλη τη χώρα καθώς και σε μεμονωμένα έκτακτα περιστατικά για τα οποία παλεύουν καθημερινά ανεξάρτητοι εθελοντές σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Επίσης τροφές θα δοθούν σε όσα σωματεία παραβρεθούν από χορηγούς που σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

Φιλική συμμετοχή: Amazing Dio - Mind Games - performer που θα έρθει να μας μαγέψει αυτή τη νύχτα στην Αρχιτεκτονική! Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Amazing Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου!


Υπεύθυνη Διοργάνωσης :
Παπαποστόλου Κατερίνα (Εμπνεύστρια της Όμάδας Ζω.Ε.Σ), 6972852898

Υπεύθυνες επικοινωνίας :
Άννα Λύκουρα 6986130425
Αριστέα Σδρόλια 6981502950


Τη ζωγραφιά της αφίσας «φιλοτέχνησε» ο 7χρονος Ιάσονας Νταουσανάκης!

BULLETIN: PEEKABOO PRIMATE released their Misanthropical –album featuring Noora Louhimo from BATTLE BEAST

Modern alternative metal band PEEKABOO PRIMATE released their Misanthropical –album featuring Noora Louhimo from BATTLE BEAST
Highly controversial Finnish alternative metal band Peekaboo Primate has released their second album called “Misanthropical” via Inverse Records.

Misanthropical -album shows highly-talented alternative metal music with modern production. Peekaboo Primates new album combines hard riffs with catchy melodies blended with their own and unique style. Misanthropical is the second album of Peekaboo Primate and it also features Noora Louhimo from Battle Beast.

Just released album has already gathered great reviews globally and radios around the Europe and US have added Peekaboo Primate on their playlists. New album can be listened in Spotify, Apple Music, Google Play and all other streaming services. Physical CD-version and digital version of the album can be purchased worldwide via links below.

PEEKABOO PRIMATE in Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3YOjQnNYZy71rEH1EkMgXd


PEEKABOO PRIMATE in ITunes:

https://itunes.apple.com/fi/artist/peekaboo-primate/id914948067?l=eng

Order MISANTHROPICAL –CD worldwide via links below:

RECORDSHOPX:
 http://www.recordshopx.com/artist/peekaboo_primate/misanthropical/#457495
METALMAILORDER: http://metalmailorder.com/en/peekaboo-primate-misanthropical.html
CDON.com http://cdon.eu/music/peekaboo_primate/misanthropical-37172353


SPRAY TAN -music video in bands Youtube-channel:

https://www.youtube.com/watch?v=toVYMeImCFk


Links:


WEBSITE: http://www.peekabooprimate.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/peekabooprimate

TWITTER: https://twitter.com/peekabooprimate
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/peekabooprimate/

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/3YOjQnNYZy71rEH1EkMgXd

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPBKozLxmRQNcNkfuGLdMvA 

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΟΜΠΡΕ (80-86) το ιστορικότερο Rock club της Αθήνας-Φωτογραφικό ντοκουμέντο

Στα ΣΙΔΕΡΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ υπήρξε κάποτε ένα μικρό τετράγωνο μαγαζί, που έπαιζε πολλά είδη μουσικής, πέρασε όμως στη μνήμη ως καθαρά Heavy metal - ROCK στέκι. Tο μαγαζί βρισκόταν κοντά στη στάση μεταμεσονύκτιων λεωφορείων (Δέλτα Φαλήρου - Κηφισιά, Κηφισιά -Κάνιγγος κ.α.).
 
Στο σκοτεινό ελληνικό '80, η απόκτηση μηχανής ή άλλου μεταφορικού μέσου δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όπως σήμερα. Κάθε Παρασκευή με λεωφορείο ή και με τα πόδια από όλες τις περιοχές της Αθήνας μεγάλες παρέες μαυροφορεμένων χεβυμεταλάδων, ροκάδων (αυτό που οεγχώριος κινηματογράφος της εποχής ονόμαζε "Χούλιγκανς"), γέμιζαν τους καναπέδες γύρω από την μικρή τετράγωνη πίστα. Τα φώτα έσβηναν και μέσα στο σκοτάδι ακουγόταν το Ιn the still of the night του Coverdale, τραγούδι έναρξης του προγράμματος. 
 
Σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες ντοκουμέντα της εποχής
 
obre-1
 
obre-2
 
obre-3

obre-4

obre-5

obre-6

obre-7

obre-9
 
 
Οι φωτογραφίες από την ομάδα της ΟΜΠΡΕ στο facebook
http://www.o-klooun.com/satira/obre-to-istorikotero-rock-club-tis-athinas-fotografiko-ntokoumento

«ΚΟΣ Κ. LIVE»

Το Σάββατο 21 Μαΐου, κος Κ. «..ακόμα πιο ζωντανός» στο ILION PLUS (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17,Κέντρο Αθήνας).  Μερικούς μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ με τίτλο «40 μέρες» επιστρέφει συστήνοντας τα 10 καινούρια τραγούδια κι έχοντας στη θήκη της κιθάρας του μερικά απ' τα εναπομείναντα βινύλια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα απ' το family της Just Gazing Records. 
Super Guests οι Θεσσαλονικείς "Chinese Basement"

Σάββατο 21 Μαΐου
Ώρα: 21:00
ILION PLUS (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17,Κέντρο Αθήνας)
Tηλ: 2108824383
Είσοδος 7 ευρώ

Κιθάρα: Αλ. Βουλγαράκης
Μπάσο: Χ. Κουρτάρας
Κιθάρα - Φωνή: Θ. Κοντάκος
Τύμπανα: Γ. Βούλγαρης
Ηχολήπτης: Χρ. Παραπαγκίδης

Links:
www.kosk.gr
www.facebook.com/thodoriskontakos
www.facebook.com/ilionplus
LP 40 Μέρες: https://www.youtube.com/watch?v=GaHKEQIwyjA&list=PLTqh3hSqNUiqYoCpiRaqqtW2q21wwwBAH

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

OZZY και SHARON OSBOURNE χώρισαν ύστερα από 33 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με το Ε!news o Ozzy και η Sharon Osbourne μετά από 33 χρόνια έγγαμου βίου έχουν χωρίσει. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του Ε!news έχουν συμφωνήσει από κοινού, ο Ozzy να μένει εκτός σπιτιού του ζευγαριού, ενώ όπως τονίζει ο χωρισμός δεν έχει κάποια σχέση με τη νηφαλιότητα του Ozzy καθώς τα τελευταία 3 με 4 χρόνια είναι εντελώς καθαρός, και δεν έχει αγγίξει ναρκωτικά η αλκοόλ. Η βρετανική εφημερίδα The Sun ισχυρίζεται ότι η Sharon άφησε τον Ozzy επειδή τον κατηγόρησε για μια υποτιθέμενη σχέση του με κομμώτρια διασήμων.

O Ozzy και η Sharon γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν αυτός ήταν στους Black Sabbath. Αργότερα έγινε manager του, και οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1982 και απέκτησαν 3 παιδιά.
http://rockoverdose.gr/archives/156049