ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Ανεστόπουλος

Ο ιδρυτής των Διάφανων Κρίνων και σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, σκιτσογράφος, αλλά και ιδρυτής των "Διάφανων Κρίνων", Θάνος Ανεστόπουλος, έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος, ένας αυθεντικός Rock τροβαδούρος και τραγουδοποιός, με συνθέσεις και στίχους που τραγούδησε και τραγουδά η καινούρια γενιά, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της μουσικής σκηνής.

Ο ίδιος έδινε μάχη με τον καρκίνο και στις 5 Μαΐου 2015 είχε ανακοινώσει, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ότι έπασχε από μεταστατικό καρκίνο των οστών.

Οι φίλοι και συνεργάτες του Νίκος Γιούσεφ και Ηλίας Μωραΐτης "είπαν" το δικό τους αντίο στον Θάνο Ανεστόπουλο μέσω Facebook. "Ο φίλος μου έφυγε. Ο Θάνος δεν είναι πια εδώ. R.I.P. my bro" γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Νίκος Γιούσεφ, ενώ ο Ηλίας Μωραΐτης ανήρτησε μία φωτογραφία του γράφοντας: "καλό ταξίδι φίλε μου.. σε ευχαριστώ για όλα.."

Η αγάπη του Θάνου Ανεστόπουλου για την ποίηση τον ώθησε στην μελοποίηση ποιημάτων μεγάλων ξένων και ελλήνων ποιητών. Ποιήματα που τα συναντάμε σε όλη την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Μια δισκογραφία που ξεκίνησε από το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2008 . Έξι δίσκοι και πολλές συμμετοχές σε tribute αφιερώματα και συλλογές που απόσπασαν τις καλύτερες κριτικές.