ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αυθόρμητες αντιδράσεις Έλληνα YouTuber στο άκουσμα του νέου κομματιού των METALLICA “Moth Into Flame”!

Σε μια εποχή που τα social media και το internet έχουν τόσο πολύ διείσδυση στην ζωή μας, ο κόσμος νιώθει την ανάγκη να δημοσιοποιεί τις στιγμές και την καθημερινότητα του. Πάνω σε αυτή την λογική γεννήθηκε η ιδέα των reaction videos στις Ηνωμένες Πολιτείες και γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία.

Ο Πάνος Πετρόπουλος, πρώην συντάκτης μεγάλων zines στην Ελλάδα και ραδιοφωνικός παραγωγός επιχειρεί να φέρει αυτή την μανία στο ελληνικό ίντερνετ μέσα από την αγαπημένη του μουσική, το heavy metal. Σκοπός της εκπομπής είναι να καταγράψει, τις αυθόρμητες αντιδράσεις και εκφράσεις στο άκουσμα νέων τραγουδιών από όλο το φάσμα του heavy metal με όσο τον δυνατόν περισσότερη χιουμοριστική διάθεση. Οι αντιδράσεις και τα λόγια είναι απόλυτα αυθεντικά και χωρίς σενάριο, οπότε οπλιστείτε με χιούμορ και θυμηθείτε πως αντιδράσατε όταν ακούσατε κάτι, μπορεί και να “δείτε” τον εαυτό σας σε αυτή την εκπομπή. Αρχή και τι αρχή, με Metallica και Moth Into Flame.

Απολαύστε παρακάτω το βίντεο το οποίο έγινε ήδη viral και σε 28 ώρες πήρε σχεδόν 6000 views!http://rockoverdose.gr/archives/167333

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ALTER BRIDGE: “Poison In Your Veins” (νέο κομμάτι)

Το τρίτο δείγμα από το επερχόμενο album τους με τίτλο “The Last Hero” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Alter Bridge. Ο λόγος για το κομμάτι “Poison in Your Veins” που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το πέμπτο δισκογραφικό βήμα των Αμερικανών κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Caroline Records σε ΗΠΑ και Καναδά, και μέσω της Napalm Records στον υπόλοιπο κόσμο.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο επί σειρά ετών συνεργάτης της μπάντας Michael “Elvis” Baskette και το mastering επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Grammy, Ted Jensen.

Track listing:

01. Show Me A Leader
02. The Writing On The Wall
03. The Other Side
04. My Champion
05. Poison In Your Veins
06. Cradle To The Grave
07. Losing Patience
08. This Side Of Fate
09. You Will Be Remembered
10. Crows On A Wire
11. Twilight
12. Island Of Fools
13. The Last HeroΑκούμε επίσης τα δύο προηγούμενα δείγματα από το δίσκο, τα “Show Me a Leader” και “My Champion” που συνοδεύονται από video clip και lyric video αντίστοιχα.


Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

GHOST: “Square Hammer” (νέο video clip)

Σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο EP των Σουηδών Ghost με τίτλο “Popestar” σε παραγωγή του Άγγλου Tom Dalgety (Killing Joke). Δείτε παρακάτω το video clip που γύρισαν για το εναρκτήριο “Square Hammer”.

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των Nameless Ghouls: «Το EP συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με το “Meliora” επομένως δεν θα έχουμε «νέο Papa Emeritus». Δεν είναι νέος δίσκος, αλλά μια επέκταση του “Meliora”. Θα προλογίσει την περιοδεία μας. Το φθινόπωρο θα παίξουμε στην Αμερική, και μετά θα επιστρέψουμε στην Ευρώπη ώστε να κάνουμε μια τελική περιοδεία για το “Meliora” στις αρχές της νέας χρονιάς. Στο ενδιάμεσο θα δουλέψουμε πάνω σε νέα κομμάτια και όταν τελειώσουν οι συναυλίες θα μπούμε στο studio για να γράψουμε τον δίσκο.»

Track listing:

01. Square Hammer (νέο τραγούδι)
02. Nocturnal Me (διασκευή σε Echo & the Bunnymen)
03. I Believe (διασκευή σε Simian Mobile Disco)
04. Missionary Man (διασκευή σε Eurythmics)
05. Bible (διασκευή σε Imperiet)