ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Programmed to Rock - “Η προσευχή του Μάγκα” (Θεέ μου Μεγαλοδύναμε)

Οι Programmed to Rock επιστρέφουν με ακόμα μία Studio δουλειά μετά το “Hey Menoussis” και κυκλοφορούν ακόμα μία διασκευή τους από αυτές που έχουν “σκαρώσει” τα τελευταία σχεδόν 7 χρόνια της παρουσίας τους και αγαπούν να παίζουν στα Live τους!
“Η προσευχή του Μάγκα” ή “Θεέ μου Μεγαλοδύναμε” ,όπως συνηθίζεται να το λένε, σε μία “πειραγμένη”Rock εκτέλεση από το Power Trio των PTR.

Ηχογράφηση / Μίξη / Mastering: Κώστας Μπασδάνης
Βοηθός Ηχολήπτη: Ιουλία Λαμπίρη

Η ηχογράφηση έγινε στο Rana Studio στα Ιωάννινα.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Οι Έλληνες symphonic metallers Orion's Reign διασκεύασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το κλασσικό κομμάτι των AC/DC "Thunderstruck"!

Παρακάτω μπορείτε να απολάυσετε το βίντεο στο οποίο συμμετέχουν οπαδοί, οι οποίοι έστειλαν από όλο τον κόσμο το βίντεο τους!https://rockoverdose.gr/thunderstruck-orions-reign/

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Bigus Dickus live (AC/DC vs Black Sabbath) - Rockwood Live Stage Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, 22.00


Την Παρασκευή 7 Απριλίου οι Bigus Dickus -Hard As A Rock- covering machine επιστρέφουν στη σκηνή του Rockwood Athens Official, αυτή τη φορά με ένα tribute live στους AC/DC & Black Sabbath!

Rockwood Live Stage :
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)
Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (καθημερινά από τις 19:00)
+4€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου